OPENINGSTIJDEN:

ma t/m vr 8.00 tot 18.00 uur
zaterdag 9.00 uur tot 17.00 en
zondag na telefonische afspraak op
nummer 0031 (0) 653.64.22.28

OVER ONS

 

V.D. HURK AUTO'S:
al meer dan 25 jaar kwaliteit tegen een scherpe prijs!

 

V.D. HURK AUTO's is in 1985 gestart met de in- en verkoop van jonge gebruikte auto’s aan zowel particulieren als ook aan collega autobedrijven en dealers. Arjen van den Hurk runt samen met zijn vrouw Patricia van den Hurk dit bedrijf.

 

V.D. HURK AUTO's is begonnen in Son en Breugel en is vanaf 2000 gevestigd op de huidige locatie:

Industrieweg 29a te Oirschot.

 

AUTO OCCASIONS
Onze auto’s zijn afkomstig van diverse leasemaatschappijen en dealerbedrijven. Onze kracht ligt in het inkopen van jonge, gebruikte auto's met zowel lage als ook hoge kilometerstanden, eventueel voor export. Naast personenauto’s leveren wij ook bedrijfswagens, compleet met onderhoudshistorie. Voor onderhoud en reparatie werken wij samen met de VW garage, gevestigd op hetzelfde adres: Industrieweg 29a in Oirschot.

Daarbij is een correcte aflevering voor ons een vanzelfsprekend uitgangspunt. Wij staan dus voor een goede kwaliteit en een scherpe prijs. Ook kunt u bij ons uw zoekopdracht opgeven zodat wij de juiste auto gaan zoeken voor u.

 

ACTUELE AANBOD
U zoekt een scherpgeprijsde, betrouwbare jonge auto met een bewezen servicehistorie? Geen tijd om door het hele land showrooms te bezoeken? Op onze site vindt u het actuele aanbod overzichtelijk gerangschikt. In meer opzichten is dat voor u handig, want door onze werkwijze wisselt de voorraad snel. Elke auto heeft een uitgebreide omschrijving.

 

Natuurlijk zien wij u ook graag op de Industrieweg 29a in Oirschot voor een persoonlijk advies!

BEZOEK ONS

Industrieweg 29A

5688 DP  Oirschot

Telefoon: 0499 - 471261
Mobiel: 0031 (0) 653.64.22.28
E-mail: arjen@vdhurkautos.nl

OVER ONS
Over V.D. HURK AUTO'S

ACTUELE VOORRAAD
Onze laatste occasions.

ROUTE
Routebeschrijving naar
V.D. HURK AUTO'S.